Yeşil Mandıra Trabzon

07-12-2020 15:10
Yeşil Mandıra Trabzon

Trabzon yaylalarında yetişen özel tatları sizlerle buluşturan ve doğallığı zirvede yaşamanıza olanak sağlayan Yeşil Mandıra ile lezzete doymaya hazır mısınız ? Doğu Karadeniz’in göz bebeği olan Trabzon’da her geçen gün adını duyururken ulusal bir marka olma idealini de gün güne gerçeğe dönüştürmüş olan Yeşil Mandıra, tereyağından peynire ve yöresel ürünlere kadar her anlamda en kaliteli ürünleri sizlerle buluşturuyor.

1957 yılında kurulan ve Trabzon’un yöresel lezzetlerini sizlere ulaştırmayı hedefleyen Yeşil Mandıra; ürünlerinde yakaladığı kaliteyi ürün çeşitliliğine de yansıtmayı başarmıştır. Doğallığı ve tazeliği yakalarken aynı zamanda size nerede kaldı o eski yediğimiz ninelerimizin annelerimizin yaptığı damakları çatlatan tereyağlar peynirler cümlesini unutturmayı amaçlıyor.

Yeşil Mandıra Size Neler Sunuyor?

Yeşil Mandıra; Trabzon’un medar-ı iftiharı olarak faaliyetlerini yarım asırdan uzun bir süredir devam ettirirken her geçen yılda ürünlerinde kalite ve çeşitliliği arttırmayı başarmıştır. Bu anlamda aşağıdaki ürünler ile sizlere lezzet ve kalitesi yüksek seçenekler vaat eder. İşte o ürünler!

Tereyağı

Türk mutfağının en lezzetli ve vazgeçilmez seçeneklerinden bir tanesi olan tereyağı; Anadolu’nun hemen her noktasında tercih edilen bir ürün olsa da lezzetli tereyağını bulmak bazen oldukça zordur. Yeşil Mandıra; tereyağı konusunda Türkiye’ye nam salmış ve sizlere en kaliteli seçenekleri sunarken sofralarınızın vazgeçilmezi olacaktır. Köy tereyağı, Yayık tereyağı, Yayla tereyağı, Hamsiköy Tereyağı, Tonya Tereyağı, Akçaabat Tereyağı damağınıza göre olan tüm tereyağları Yeşil Mandırada

Karadenizin doğal yeşillikleriyle beslenen sarıkızlarından sağılan sütlerle yapılan eşsiz tereyağlarının hem kahvaltılarınıza hem de yemeklerinize olağanüstü tatlar bırakacağından emin olabilirsiniz.

Peynir

Peynir Türk sofralarının vazgeçilmez kahvaltılıklarından bir tanesi olurken zaman zaman yemeklerde de yoğun bir şekilde kullanılarak size enfes seçenekler sunmada ön plana çıkar.

Yeşil Mandıra olarak peynir konusunda sizlerin talebini en iyi şekilde karşılamayı hedefliyor ve kaliteden ödün vermeyen bakış açısı sergiliyoruz. Karadeniz’in köylerinde ve yaylalarında otlayan ineklerimizin sütünden elde edilen peynirlerimizi tattığınızda yüzünüzde belirecek olan tebessümü hayal edebiliyoruz.

Yöresel Ürünüler

Yöreselliği ve doğallığı fazlası ile elde etmenize imkân tanıyan bir yöresel markadan alışverişinizi yapmak sizin için de harika bir seçenek olurdu değil mi? En doğal Mısır Unundan Fındık Ezmesine, Rize Kavurmasından İspir Fasülyesine, Vakfıkebir Ekmeğinden Pestil Kömeye kadar onlarca çeşit Yöresel Ürünler 60 yıllık tecrübemiz kalite anlayışımız ve titizliğimizle harmanlanarak daha da anlamlı ve lezzetli hale geldi. Buyurun alışverişe

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.