Trabzon Tereyağı

14-12-2020 11:14
Trabzon Tereyağı

Trabzon Tereyağı ve Yeşil Mandıra


Onyıllar önce yerel bir marka iken ulusal bir marka olmayı başarmış Yeşil Mandıra Trabzon,1957’den beri köy tereyağı ve Trabzon Tereyağının tedarik edilebilecek yegane adresi olmuştur. Özverili ve titiz çalışma neticesinde başarmış olduğumuz marka bilinirliği ve kaliteden asla ödün vermeyen iş anlayışından ötürü Türkiye’nin heryerinde adından söz ettirmeyi başarmıştır. Tüm yurtta, özellikle Yeşil Mandıra Tereyağının müdavimleri olan çok değerli müşterilerimiz dilden dile yayılan Yayık ve Köy Tereyağlarımızı özellikle tercih etmektedirler.


Tereyağı denince akla ilk gelen şehir Trabzondur. Trabzonumuzun yüzyıllardır en geleneksel ürünü olmayı başarmış tereyağı hemen hemen yemeklerimizin her birinde kullanılır ve değdiği herşeye üstün ve karşı koyulamaz lezzetler katar. Yemeklerden tatlılara, kahvaltılardan böreklere kadar tereyağının değdiği her öğün leziz mi leziz olur.


Trabzon Tereyağının bu kadar lezzetli ve meşhur olmasının en temel sebeplerinde bir tanesi sağılan ineklerin Doğu Karadeniz Bölgesinin köylerinde ve yaylalarında otlamasıdır. Bu yaylaların ve köylerin sanayiden, araç egzozundan, şehir kirliliğinden ve bütün yapay ve işlenmiş şeylerden uzak olması  tereyağını o derece katıksız katkısız ve doğal yapmaktadır. Bilindiği üzere sarıkızlarımız ne kadar çeşitli bitki ve çimenlerden yerse sütüde bir o kadar leziz ve reyhalı olur. 


Akçaabat Tonya Vakfıkebir Trabzon tereyağının yöresel merkezlerindendir. Bu bölgelerde köylerde ikamet eden teyzelerimizin tereyağlarını ve peynirlerini her hafta gidip almak suretiyle hem reyonlarımıza hemde websitemize koyup sizlerin sofralarını şenlendiririz.


Fabrikada üretilen margarin karıştırılan tereyağlar ve adım başı kurulan merdiven altı tereyağ üretim tesisleri hem insan sağlığını olumsuz yönde etkilemekte hem de Trabzonumuz için bir değer olan Trabzon Tereyağımızın ismini lekelemektedir.


Biz yıllardır tereyağ sağlıktır cümlesinden yola çıkarak Trabzon Tereyağını herkese tavsiye ediyoruz. Ayrıca Tereyağı içerisinde bulunan zengin A, D, E ve K vitaminleri sağlığınız açısından da son derece faydalı olup özellikle çocukların gelişiminde önemli rol almaktadır.


Sizler yiyip sağlık buldukça bizler mutlu oluyoruz.


Afiyet olsun

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.